Mongolialaista lammasta - saatavilla 16.4-3.5

13.04.2025

Pääsiäisestä vappuun tarjoamme erikoisuutena foliohaudutettua mongolialaista lammasta. Tämä herkullinen annos on saatavilla rajoitetun ajan pääsiäisenä aina vappuun saakka 16.4.–3.5.

Mongolian ruokakulttuurissa lampaan liha on keskeinen osa ruokavaliota. Aasiassa lampaat kasvatetaan laajoilla aroilla, joissa ne elävät vapaasti ja saavat nauttia luonnollisista ravintokohteistaan. Mongolialaisessa keittiössä lampaasta valmistetaan usein maukkaita, mausteisia ruokia, joissa lihasta tulee mureaa ja täynnä makua

Nogo Tokon mongolialaistyyppisessä annoksessa käytämme perinteisiä mongolialaisia mausteita, kuten juustokuminaa, inkivääriä, valkosipulia ja chilipippuria. Nämä mausteet antavat lihalle syvyyttä ja lämpimän, miellyttävän mausteisuuden, joka tuo esiin lihan luonnollisen maun. Foliohaudutus puolestaan varmistaa, että liha kypsyy mureaksi ja meheväksi omassa liemessään, korostaen sen makua.

Tämä pääsiäisen erikoisuus on jännittävän täydellinen vaihtoehto perinteisten pääsiäisruokien rinnalle, tarjoten uutta makuelämystä. Tule nauttimaan mongolialaistyylisestä lampaasta ja anna pääsiäisateriasi saada uusi, herkullinen sävy!